Szállítás

Szállítási díjaink:
Magyarországon belül, házhoz: 2500 Ft . Csomagonként értendő, egy csomagban maximum 12 palackot tudunk küldeni. ( kb. 15 kg ). Magyarországon a 30 000 Ft összértékű rendelés felett ingyenes a szállítás.

Nemzetközi, házhoz: sávos, vásárláskor a rendszer kalkulálja irányítószám alapján. Csomagonként értendő, egy csomag max. 12 palack ( kb. 15 kg  ).

Figyelem!! A nemzetközi rendeléseknél amennyiben a rendszer nem számol fel új szállítási díjat a kosár véglegesítésénél a többcsomagos feladásra, előfordulhat,  hogy a rendelés teljesítése előtt mi felvesszük Önökkel a kapcsolatot és személyes egyeztetés alapján bekérjük a helyes fuvardíjat!

Nemzetközi szállítás alábbbi országokba: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia,  Észtország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Norvégia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.

Futárszolgálattal történő szállítás – 1-3  munkanap belföldre, 4 – 8  munkanap külföldre

A  szállítások menete Somlói Boltunkból: 
– Az A napon legkésőbb 16 óráig leadott rendeléseknek autót rendelünk a Somlói boltunkhoz
– B napon a csomagot a futárszolgálat felveszi a Somlóról, és központi raktárba szállítja
– C napon a csomagot a futár a vásárlóhoz a megadott címre viszi, az átvétel időpontjáról pedig közvetlenül, e-mailben és/vagy telefonon egyeztet ügyfelünkkel. 

Kiszállítás és árufelvét csak munkanapokon.