borarum törzsvásárlói tagság

borarum tagsagMert kértétek. Havonta 6 palackos válogatás, minimum 10%-al kedvezőbb egységáron, ingyenes hazai kiszállítással.

Amit garantálunk a havi 12 500 Ft-os díjért:

  • a havi borcsomag összértéke minimum 13 800 Ft, vagy ennél magasabb összeg lesz
  • Magyarország területén belül automatikusan ingyenes a szállítás
  • EU-n belül automatikusan félárú a szállítás ( 7500 Ft )
  • a válogatásba mindig a legújabb és/vagy adott hónapban legnépszerűbb tételeink kerülnek

A borarum a tagságot nem kell lemondani és nem kötelez semmire – ahány hónapig szeretnétek igénybe venni annyit tegyetek ebből a “termék”-ből a kosárba. ( pl. negyedévre 3 db-ot, félévre hatot..stb. ) A rendeléskor megadott címeteket külön adatbázisba mentjük és oda automatikusan annyiszor 6 palack bort küldünk minden hónap első hetében, ahány hónapot előre megrendeltetek.

A tagság rendeléskor azonnal érvénybe lép – az első csomagot a rendeléstől számított egy héten belül kiküldjük, függetlenül attól hogy a hónapon belül mikor kérted azt. A következő csomag a következő hónap első hetében fog érkezni.

További kedvezmények minimum negyedéves, féléves vagy éves tagság vásárlása esetén:
Az egyszerre 3 (és több) havi tagságot vásárlóknak sorszámozott kártyát küldünk. A kártya tulajdonosa a megrendeléstől számított 1 évig 10% kedvezményre jogosult a Somlói Borok Boltjában személyes vásárlásaiból , fogyasztásából, és minden általunk szervezett rendezvény belépődíjából.

6 hónapra történő előre rendelés esetén a fentiekből 20% kedvezményt kínálunk a tagsági kártya tulajdonosának.

12 havi ( éves ) tagságot vásárlóinknak a 20% kedvezményen felül a kártyával együtt küldünk egy egyedi Somlói Pólót és a tagság lejáratakor egy 13. havi ingyenes borcsomagot.

RENDELD MEG ITT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.